Om Skinsation

Hos oss får du oppleve gode resultater, tilpassede behandlinger og velvære – og litt luksus. Vi ønsker at hver eneste kunde som kommer inn i vår klinikk, får en umiddelbar opplevelse av ro, omsorg og velvære. Vi håper at du føler deg sett og imøtekommet på en god måte. Målet vårt er at du som kunde føler deg trygg og ivaretatt av våre terapeuter.

Uavhengig av om du ønsker umiddelbare eller langsiktige resultater ønsker vi deg hjertelig velkommen til vår klinikk – og håper du tar deg bry til å dele din opplevelse med oss i ettertid. Vi er avhengige av deres tilbakemeldinger for å kontinuerlig kunne forbedre oss, og sikre at du får et fint opphold hos Skinsation!
 

Historie

Skinsation er vokst til å bli Grimstads største hudklinikk. Vi er stolte av å tilby et bredt utvalg behandlinger som fremmer helse for hud, kropp og sinn. 
 
Vi anser oss selv som en innovativ og fremtidstenkende hudpleieklinikk med fokus på resultatorientert hudpleie – og et bredt utvalg nytenkende, innovative og bærekraftige produkter, behandlinger og avansert apparatbruk.
 

Ekspertise

Ved å ha eksperter innenfor alle felt sikrer vi deg best mulig veiledning og behandling, og det er viktig for oss at du finner en terapeut som passer deg, og dine ønsker og behov.
 
Vår kompetanse og lidenskap for faget skal sikre deg resultatene du er ute etter – enten du ønsker en synlig forskjell på hud, føtter eller negler – eller bare et avslappende avbrekk i hverdagen.
 
 

Resultater

Vi gir gode garantier for at vi kan oppnå resultater i godt samarbeid med deg – men det krever en god dialog, en dose tålmodighet og litt hjemmelekser om du ønsker synlige, varige resultater. 
 

Hvem vi er

Et knippe utvalgte jenter som alle har sin gnist og lidenskap for faget. Vi har forskjellige spesialiteter som gjør at vi utfyller hverandre på en unik og flott måte.
 

Hege Bråstad Kristiansen

Eier/daglig leder, hudterapeut, helsepersonell

Hege var utdannet hudpleier i 2013 og overtok det som den gangen het Embla klinikken, rett etter skolen. I 2015 tok hun eksamen og ble sertifisert Dermalogica Expert. I 2020 fullførte hun utdannelse som helsesekretær og ble autorisert helsepersonell. 

Nå studerer hun sykepleie på fulltid ved siden av jobben, for å sikre autorisasjon og kunnskap slik at hennes kunder alltid er i trygge hender. 
På jobb er det hudhelse som er Heges brennende lidenskap – og kompetanse, erfaring og kunnskap er grunnleggende fundament for de gode resultatene hun oppnår sammen med dedikerte kunder. 

Hun bruker avanserte apparater og teknikker innenfor medisinske kjemiske peelinger, dermapen og laser for å behandle ulike hudtilstander som akne, arr, rosacea, aldringstegn, pigmentering, linjer, hårreduksjon, stimulering av hårvekst, behandling av blodkar, leppeforstørrelse mm. 
«Som hudpleier elsker jeg å gi kunden følelsen av velvære og få «det lille ekstra». Jeg ønsker alltid å gi en god opplevelse på tross av at flere av behandlingene jeg utfører ikke akkurat er smertefrie. Ved å kombinere medisinske behandlinger med behagelige hudpleiebehandlinger kan jeg gi deg det beste av to verdener med skreddersydde program for nettopp deg.

Jeg håper du velger å stole på min kompetanse, og at vi med god innsats fra begge parter oppnår akkurat de resultatene du ønsker. Målet skal være en sunn hud, som føles frisk, glødende og behagelig.»

Linda Gonsalves

Fotterapeut

Hun er ekstremt nøye og dedikert i sitt arbeid, og leverer alltid godt arbeid til sine kunder. 
 
Etter mange år i Skoringen har hun opparbeidet seg god kunnskap rundt sko, såler og riktig valg av skotøy, og innehar dermed en enorm kompetanse også på dette feltet. Kundenes tilbakemeldinger er at de endelig har funnet en fotterapeut som «tar nok» og som gir gode, langvarige resultater. 
 
Linda tilbyr også dyrkning av neglesopp samt behandling av neglesopp og fotvorter med laser, som eneste fotterapeut på Sørlandet. 

Joana Carmen Bracht

Junior hudterapeut

Joana er vår sosiale medier ansvarlig, og det nyeste tilskuddet til Skinsation-familien. 
 
En humørspreder uten like med mange gode innspill og ideer. Hun har et brennende engasjement for faget og er en lærevillig elev. 
 
Joana er fantastisk til å massere, og elsker å jobbe med kunder. På sikt ønsker hun kanskje å studere fotterapi, og fordype seg mer innen hud.

Vilde Fosseli Andersen

Hudterapeut

Vilde har jobbet hos oss i flere år. Hun jobber annenhver lørdag, og ekstra i ferier ved siden av studier.
 
Vilde er en herlig jente som tilbyr behagelige behandlingen innenfor hudpleie, massasje, vipper og bryn. Hun gjør også gelelakk, fotpleie og makeup.
 

Ploy

Massør

Ploy har lang erfaring som massør i bransjen og som spa terapeut på Kragerø Resort, blant annet.
 
Hun er hos oss hver onsdag og er en helt fantastisk behagelig massør med akkurat riktig trykk. Vi kan sterkt anbefale en time hos henne!

Angelina Rosales Stenback

Butikkansvarlig/resepsjonist

Utdannet frisør med mange års erfaring. Angelina har jobbet hos oss siden 2020 og blitt et viktig grunnelement i vår hverdag.
 
 Hun står på hver eneste dag for sine kunder og kollegaer, for å sikre en strukturert og sømløs hverdag for terapeutene og gi gode resultater til sine kunder. 
 
Hun møter alle som kommer inn døren og er en effektiv behandler med god forståelse for hud og makeup.

Linda Bråstad Kristiansen

Resepsjonist

En reddende engel når vi trenger en lillesøster. Linda hjelper oss masse i hverdagen med å holde orden i salongen, og mellom behandlinger. 
 
Hun er kanskje aller viktigst for oss terapeuter, men hun er også særdeles hyggelig for våre kunder å møte i resepsjonen eller på telefon. Linda ordner det meste!
 

Aga

Hudpleier/negledesigner

Aga har utdannelse fra Polen og Sørlandets hudpleiefagskole og har etterhvert opparbeider seg mange års erfaring som hudterapeut, vippetekniker og negledesigner.
 
Hun har en presisjon vi ikke har sett maken til og strekker seg alltid lengre for å gi kunden alt hun har. Hun er blid og imøtekommende, og bidrar med mye humor i hverdagen. En varm og fin terapeut hvor latter sitter løst om munnen. 
 
Aga jobber ikke med hva som helst og er svært nøye i utvelgelsen av kurs, produkter og teknikker, og leverer fantastiske resultater hver eneste dag. Hun er svært dyktig på hud, og helt rå på både vipper, bryn og negler. 

Jangivana Ramouk

Hudterapeut, studerer fotterapi

Jangivana er en lærevillig og behagelig hudterapeut. Hun har jobbet hos oss siden hun fullførte hudpleierutdannelsen i juni 2021. 
 
Hun har myke og behagelige hender, og har stor interesse for faget. For øyeblikket studerer hun fotterapi og jobber hos oss ved siden av studiene.
 
 

Våre samarbeidspartnere

Vi har flere eksterne samarbeidspartnere som vi leier inn for å tilby et enda bredere spekter av behandlinger til våre kunder, slik at dere kan få hjelp til «alt» på ett sted.
 

Dr Pedro Sait

Medisinsk ansvarlig lege

Over 15 års erfaring i bransjen, og over 30 års erfaring som lege og allmennspesialist.
Pedro er hos oss ca en gang i måneden og tilbyr blant annet muskelhemmende injeksjoner/toksiner, behandling med filler, sjekking og fjerning av føflekker, samt en rekke andre legetjenester.
Har du ikke fastlege i Grimstad eller ønsker du en sekundærvurdering? Da er du hjertelig velkommen til å se Dr Pedro hos oss!
 

Sabine French

Bindevevsterapeut

Sabine er hos oss hver torsdag og tilbyr spesielle teknikker for bindevevsbehandling. Les mer på www.freedomthroughfluidity.no
 

Inga Christine Ravnevand

Lingerist/ permanent makeup og microblading

Ca en gang i måneden kommer Inga til oss og lager flotte bryn på våre kunder! Hun kan også ordne permanent makeup på lepper eller eyeliner, blant annet.