Om Skinsation

Hos oss får du oppleve gode resultater, tilpassede behandlinger og velvære – og litt luksus. Vi ønsker at hver eneste kunde som kommer inn i vår klinikk, får en umiddelbar opplevelse av ro, omsorg og velvære. Vi håper at du føler deg sett og imøtekommet på en god måte. Målet vårt er at du som kunde føler deg trygg og ivaretatt av våre terapeuter.

Uavhengig av om du ønsker umiddelbare eller langsiktige resultater ønsker vi deg hjertelig velkommen til vår klinikk – og håper du tar deg bry til å dele din opplevelse med oss i ettertid. Vi er avhengige av deres tilbakemeldinger for å kontinuerlig kunne forbedre oss, og sikre at du får et fint opphold hos Skinsation!
 

Historie

Skinsation er vokst til å bli Grimstads største hudklinikk. Vi er stolte av å tilby et bredt utvalg behandlinger som fremmer helse for hud, kropp og sinn. 
 
Vi anser oss selv som en innovativ og fremtidstenkende hudpleieklinikk med fokus på resultatorientert hudpleie – og et bredt utvalg nytenkende, innovative og bærekraftige produkter, behandlinger og avansert apparatbruk.
 

Ekspertise

Ved å ha eksperter innenfor alle felt sikrer vi deg best mulig veiledning og behandling, og det er viktig for oss at du finner en terapeut som passer deg, og dine ønsker og behov.
 
Vår kompetanse og lidenskap for faget skal sikre deg resultatene du er ute etter – enten du ønsker en synlig forskjell på hud, føtter eller negler – eller bare et avslappende avbrekk i hverdagen.
 
 

Resultater

Vi gir gode garantier for at vi kan oppnå resultater i godt samarbeid med deg – men det krever en god dialog, en dose tålmodighet og litt hjemmelekser om du ønsker synlige, varige resultater. 
 

Hvem vi er

Et knippe utvalgte jenter som alle har sin gnist og lidenskap for faget. Vi har forskjellige spesialiteter som gjør at vi utfyller hverandre på en unik og flott måte.
 

Hege

Eier/daglig leder, hudterapeut, helsepersonell

Hege var utdannet hudpleier i 2013 og overtok det som den gangen het Embla klinikken, rett etter skolen. I 2015 tok hun eksamen og ble sertifisert Dermalogica Expert. I 2020 fullførte hun utdannelse som helsesekretær og ble autorisert helsepersonell. 

Nå studerer hun sykepleie på fulltid ved siden av jobben, for å sikre autorisasjon og kunnskap slik at hennes kunder alltid er i trygge hender. 
På jobb er det hudhelse som er Heges brennende lidenskap – og kompetanse, erfaring og kunnskap er grunnleggende fundament for de gode resultatene hun oppnår sammen med dedikerte kunder. 

Hun bruker avanserte apparater og teknikker innenfor medisinske kjemiske peelinger, dermapen og laser for å behandle ulike hudtilstander som akne, arr, rosacea, aldringstegn, pigmentering, linjer, hårreduksjon, stimulering av hårvekst, behandling av blodkar, leppeforstørrelse mm. 
«Som hudpleier elsker jeg å gi kunden følelsen av velvære og få «det lille ekstra». Jeg ønsker alltid å gi en god opplevelse på tross av at flere av behandlingene jeg utfører ikke akkurat er smertefrie. Ved å kombinere medisinske behandlinger med behagelige hudpleiebehandlinger kan jeg gi deg det beste av to verdener med skreddersydde program for nettopp deg.

Jeg håper du velger å stole på min kompetanse, og at vi med god innsats fra begge parter oppnår akkurat de resultatene du ønsker. Målet skal være en sunn hud, som føles frisk, glødende og behagelig.»

Aurora

Dermatologisk Sykepleier

Aurora var ferdig utdannet sykepleier på UiA i Grimstad i 2016. Da flyttet hun til Bergen å jobbet på infeksjonsavdelingen på Haukeland deneste 5 årene. i 2020 tok hun videreutdannelse i Dermatologi på Universitetet i Drammen. Siden da har hun jobbet dedikert med faget. 
 
Nå jobber hun målrettet for å få kunder til å opprettholde en sunn hudhelse, i kombinasjon med avanserte behandlinger som laser, dermapen og diverse injeksjoner. 
 
 
 
 

Vilde

Hudterapeut

Vilde har jobbet hos oss i flere år. Hun jobber annenhver lørdag, og ekstra i ferier ved siden av studier.
 
Vilde er en herlig jente som tilbyr behagelige behandlingen innenfor hudpleie, massasje, vipper og bryn. Hun gjør også gelelakk, fotpleie og makeup.
 

Linn

Fotterapaut student

Linn er en eksamen i fra å være ferdig utdannet som autorisert fotterapaut. 

Hun brenner for faget og har de siste to årene jobbet som fotpleier. 

Aga

Hudpleier/negledesigner

Aga har utdannelse fra Polen og Sørlandets hudpleiefagskole og har etterhvert opparbeider seg mange års erfaring som hudterapeut, vippetekniker og negledesigner.
 
Hun har en presisjon vi ikke har sett maken til og strekker seg alltid lengre for å gi kunden alt hun har. Hun er blid og imøtekommende, og bidrar med mye humor i hverdagen. En varm og fin terapeut hvor latter sitter løst om munnen. 
 
Aga jobber ikke med hva som helst og er svært nøye i utvelgelsen av kurs, produkter og teknikker, og leverer fantastiske resultater hver eneste dag. Hun er svært dyktig på hud, og helt rå på både vipper, bryn og negler. 

Martine

Resepsjonist/Ekstrahjelp

Martine går på Sam Eyde i Arendal. Hun utdanner seg til å bli bil lakerer, men er også meget interresert i hud og sminke. 

Hun jobber hovedsakelig som ekstrahjelp, men har også fått erfaring med å utføre vipper, bryn og lett hudpleie. 

Dr Dèbora Dias De Oliveira

Medisinsk ansvarlig lege