Våre priser

Hud behandlinger

 • Visia Scan 595,-

  Hudanalyse i analyseapparat som tar bilder og måler de forskjellige funksjonene i huden samt sammenligner med tidligere utgangspunkt. OBS! Pris og tid for tilleggstjenester gjelder ikke Visia. Vennligst book 2 behandlinger om du ønsker å få stelt bryn e.l. i tillegg.

 • SkinFix 595,-

  Minibehanding med rask kartlegging av huden hvor man får kjent produktenes virkning på huden.

 • SkinCalm 1195,-

  Behandlingen for deg som trenger en skikkelig fuktboost og beroligende behandling. Perfekt om du opplever huden som litt "liten", tørr eller stram - eller sliter med eksem. Behandlingen tar ca 45 minutter, men alle våre standardbehandlinger kan oppgraderes til "plus" ved å velge dette i tilleggsmenyen. Da får vi bedre tid, og benytter oss av mer avansert produkt- og apparatbruk.

 • SkinYouth 1295,-

  Dette er behandlingen for deg som ønsker å behandle eller forebygge aldringstegn. Resultatet er en jevnere, glattere og mer ungdommelig hud, som føles fantastisk. Behandlingen tar ca 45 minutter, men alle våre standardbehandlinger kan oppgraderes til "plus" ved å velge dette i tilleggsmenyen. Da får vi bedre tid, og benytter oss av mer avansert produkt- og apparatbruk.

 • SkinVegan 1495,-

  Om bærekraft og miljø er viktig for deg, får du her en skreddersydd behandling med utelukkende bruk av økologiske, veganske produkter. Her er både pre- og probiotika en viktig del av pakken, og behandlingen er ypperlig uansett hudtilstand. En hudopplevelse med god samvittighet, for deg selv og for miljøet! Behandlingen tar ca 45 minutter, men alle våre standardbehandlinger kan oppgraderes til "plus" ved å velge dette i tilleggsmenyen. Da får vi bedre tid, og benytter oss av mer avansert produkt- og apparatbruk.

 • SkinGlow 1495,-

  Ønsker du mer glød i huden er dette behandlingen for deg. Vi skreddersyr behandlingen etter din huds behov akkurat nå - og sørger for at du får den beste gløden noen sinne. Perfekt som en "red carpet" behandling før en spesiell anledning, eller når du føler at huden er litt gusten og grå. Behandlingen tar ca 45 minutter, men alle våre standardbehandlinger kan oppgraderes til "plus" ved å velge dette i tilleggsmenyen. Da får vi bedre tid, og benytter oss av mer avansert produkt- og apparatbruk.

 • SkinExclusive 2195,-

  Den optimale hudopplevelsen. Vår helt egne signaturbehandling, hvor din hud står i fokus. Vi arbeider målrettet gjennom hele behandlingen for å jobbe med de ulike hudtilstandene i huden din og gi deg resultatene du ønsker. Dette er virkelig en "all inclusive" ansiktsbehandling, hvor vi adresserer alt fra akne, rosacea og melasma - til rynker, linjer og aldringstegn. Her er det god tid til ekstra pampering og velvære, slik at du virkelig får nyte tiden hos oss.

Få en behandling hos oss

Hva våre kunder sier om oss

Har fått gjort flere behandlinger her, samt fått makeup- og hudpleieveiledning. Både føtter, bryn og negler er stelt. Flinke terapeuter som gjør avtalene til deilige, avkoplende stunder, og med flotte resultater. Anbefales!

Anne Cecilie Myhrer

Fantastisk behandling hos Hege, som er behagligheten selv. Hege sørger for at dagens stress legges av deg idet du legger deg på behandlingsbenken. Takk for en himmelsk opplevelse.

Mary-Ann Evensen Lehland

Har vært hos Linda og fått stelt føttene mine👣 Og det var helt fantastisk,og med en god fotkrem i veska skal jeg klare å holde føttene mine myke og fine til neste behandling👣Kan anbefales på det varmeste👣💜

Tina Sørvåg